Objavljeno: 17-05-2017

REGEA raste i u virtualnom svijetu

Prva Croenergy konferencija održana je u Cavtatu 2011. godine, a ove godine pripremamo još bolju, sadržajniju i ponešto drugačiju Croenergy konferenciju. Kako bismo vam informacije davali na vrijeme, a vi imali mogućnost pratiti sva događanja vezana uz samu konferenciju – Croenergy je dobio i svoje web mjesto. Na samoj stranici možete saznati kakav program pripremamo, te koji će govornici ove godine predstaviti iskustva dobre prakse. Odlučili smo ponuditi nešto malo drugačije nego prethodnih godina i uz informacije i prijenos znanja, te iskustava dobre prakse omogućiti što bolja i efektivnija umrežavanja s ciljem da Croenergy ne bude samo mjesto susreta već i sklapanja partnerstava i mjesto nastanka nekih novih, dobrih i inovativnih projektnih ideja.

Ove godine Croenergy konferencija održati će se od 3. – 4. listopada u Energetskom centru Bračak. Ponosno smo ga predstavili i svečano otvorili 17. ožujka, a od sada imate mogućnost i virtualno se uvjeriti u njegovu ljepotu, te doživjeti opseg cijeloga projekta obnove Kulmerovog dvorca koji je trajao punih 6 godina. Energetski centar Bračak dobio je svoje web mjesto i kako bi vam ukazali na priliku da ako imate potrebu i želju organizirati konferenciju, poslovni sastanak, stručno predavanje ili slično možete nam se obratiti putem kontakt forme.

Energetski centar Bračak prvi je i jedinstven primjer u Hrvatskoj, a naš je cilj da osim održavanja ovogodišnje Croenergy konferencije postane mjesto okupljanja i brojnih drugih aktivnosti, prije svega usmjerenih na energetsku učinkovitost. Energetski centar Bračak mjesto je izvrsnosti ne samo na razini Hrvatske već i na razini cijele jugoistočne Europe.

Web stranice možete posjetiti na sljedećim poveznicama:

Konferencija Croenergy2017
Energetski centar Bračak